Foto: DELFI
Neskatoties uz lielo pieprasījumu pirmajās tirgošanas dienās, neilgi pirms XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku (turpmāk – Svētki) sākuma joprojām ir pieejamas biļetes uz vairākiem Svētku pasākumiem, tai skaitā koru lielkoncertu "Tīrums. Dziesmas ceļš" Mežaparka Lielajā estrādē.

Kā redzams "Biļešu paradīzes" interneta vietnē, interesenti var iegādāties biļetes uz latviešu skatuviskās dejas lielkoncertu "Balts", kas notiks "Arēnā Rīga". Biļetes pieejamas uz abiem 3. jūlijā ieplānotajiem koncertiem – gan pulksten 16, gan pulksten 20.

Tāpat joprojām var iegādāties biļetes uz koru lielkoncertu "Tīrums. Dziesmas ceļš", kas Mežaparka lielajā estrādē notiks 6. jūlijā pulksten 20. Visās cenu grupās pieejamas biļetes arī uz šī koncerta ģenerālmēģinājumu 5. jūlijā pulksten 20.

Biļetes nopērkamas arī uz Bērnu un jauniešu vokālo ansambļu koncertu "Es vēlos sev ko pastāstīt" kultūras pasākumu vietā "Hanzas perons". Biļetes pieejamas uz abiem 8. jūlijā ieplānotajiem koncertiem – pulksten 12 un pulksten 15.

Atgādinām, ka ikvienam, kas vēlas baudīt Svētku sajūtu, joprojām pieejamas biļetes tribīnēs, lai vērotu Dziesmu svētku gājienu 2. jūlijā, kā arī piedalītos Sadziedāšanās naktī, kas sāksies pēc Noslēguma koncerta 9. jūlijā, neilgi pēc pusnakts.

Atgādinām, ka visu Svētku laiku Sporta 2 kvartālā aplūkojama Tautas lietišķās mākslas izstāde "Mēs", Latvijas Nacionālajā Vēstures muzejā jau ir atklāta greznajai sieviešu galvasrotai – vainagam – veltīta izstāde "Vainagošanās", savukārt Etnogrāfiskajā Brīvdabas muzejā no 29. jūnija būs apskatāma koklēm veltīta izstāde.

Svētkus bagātinās arī plaša bezmaksas pasākumu programma – plašāk par notikumiem šeit.

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki Rīgu pieskandinās no 2023. gada 30. jūnija līdz 9. jūlijam, to galvenais akcents būs Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubileja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!