Foto: Publicitātes foto

Kinoteātris "Forum Cinemas" ielūdz lielus un mazus skatītājus uz ģimeņu seansu 25. maijā pulksten 12 animācijas filmai "Gārfīlds", ar kuru uz lielajiem ekrāniem atgriežas vairāku paaudžu iemīļotais tēls – ēdelīgais kaķis Gārfīlds.

Turpinot ģimeņu seansu tradīciju, "Forum Cinemas" ar īpašu pasākumu 25. maijā pulksten 12 nosvinēs multfilmas "Gārfīlds" nonākšanu uz kino ekrāniem. Seansa laikā apmeklētājus priecēs dažādi pārsteigumi un aktivitātes, kā arī viktorīnas konkurss par runča Gārfīlda iepriekšējiem piedzīvojumiem. Zinošākajiem konkursa dalībniekiem dāvanā būs balvas.

Pasaulslaveno mājas kaķi Gārfīldu, pirmdienu nīdēju un lazanjas mīlētāju, jaunajā filmā gaida vājprātīgi jautrs piedzīvojums brīvā dabā! Negaidīti saticis savu sen zudušo tēvu, noplukušo ielas kaķi Viku, Gārfīlds kopā ar draugu, suni Odiju, ir spiests pamest savu ideālo lutekļa dzīvi un piebiedroties Vikam pārgalvīgā laupīšanā.

Pirmā iespēja noskatīties multfilmu "Gārfīlds" gaidāma jau 18. un 19. maijā, taču "Forum Cinemas" piedāvā klasisko kinoteātra apmeklējumu padarīt par kino piedzīvojumu ģimenes lokā, apmeklējot īpašo seansu 25. maijā. Pasākumā filma būs vērojama latviešu valodas dublāžā.

Biļetes uz seansu ir pieejamas forumcinemas.lv, "Forum Cinemas" aplikācijā un kinoteātra biļešu kasēs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!