Foto: Reuters/Scanpix
Aktieris Jūens Makgregors, kurš ir filmējies tādos darbos kā "Trainspotting", "Lielā zivs", "Rēgu rakstnieks", "Neiespējamais" u.c kinolentēs, ir atklājis, ka labprāt atgriezīsies "Zvaigžņu karu" turpinājuma filmās.

Džordža Lūkasa radītā "Zvaigžņu karu" impērija, kas aptver gan kinofilmas, datorspēles, grāmatas, rotaļlietas un citus produktus, ir viens no kino un izklaides industrijas vērtīgākajiem zīmoliem. Jau ziņots, ka kinostudija "Disney" pagājušajā gadā iegādājās tiesības uzņemt jaunas "Zvaigžņu karu" filmas, no kurām pirmā uz ekrāniem iznāks 2015.gadā.

Lai arī oficiāls uzaicinājums no nākamo "Zvaigžņu karu" producentiem Jūenam Makgregoram vēl nav izteikts, tomēr, ja tā notiktu, Makgregors ar prieku atgrieztos Obi Van Kenobi lomā, kurā viņš iejutās jau iepriekšējās - jaunākajās filmās no sešām "Zvaigžņu karu" daļām.

Jaunās filmas "Džeks milžu bende" preses konferencē, atbildot uz žurnālistu jautājumu par to, vai aktieris būtu ar mieru iesaistīties topošajos "Zvaigžņu karos", Makgregors nevilcinoties atbildēja: "Jā, protams, es vēlētos piedalīties! Labāk, ka šo lomu saņemu es, nevis tā tiek piedāvāta kādam citam."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!