Foto: Publicitātes foto
No piektdienas, 21. marta, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt franču biogrāfisko drāmu "Īvs Senlorāns" ("Yves Saint Laurent").

Filmas sižets risinās 1958. gada janvārī Parīzē. Kad Īvs Senlorāns 21 gada vecumā rada savu pirmo kolekciju Diora modes namam, viņš vēl pat nenojauš, ka viņu sagaida galvu reibinoša karjera un neprātīga mīlestība.

Pateicoties milzu panākumiem un jūtām pret Pjēru Beržē, kurš kļūst par viņa dzīves lielo mīlestību un darījumu partneri, tiek radīta impērija "Yves Saint Laurent" – viens no pazīstamākajiem zīmoliem modes pasaulē.

Filmas "Īvs Senlorāns" oficiālais treileris:


Filmas režisors Žalils Lespērs pats ir populārs franču aktieris, bet savai filmai viņš izvēlējies tādas Francijas zvaigznes kā Pjēru Ninē ("Anonīmie romantiķi"), Gijomu Galjēnu ("Asteriks un Obelikss Viņa Majestātes dienestā", "Fanfans Tulpe") un Šarloti Lebonu ("Asteriks un Obelikss Viņa Majestātes dienestā ", "Dienu putas").

Filmas veidošanā ieguldīti nepilni deviņi miljoni eiro, kas kopš tās pirmizrādes janvāra sākumā jau atpelnīti gandrīz dubultīgi.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!