Foto: Publicitātes attēls

Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Kinoblogeri.lv", "Visit Estonia" un Tallinas Tumšo nakšu filmu festivālu (Black Nights Film Festival, PӦFF) aicina piedalīties konkursā – kļūt par kino kritiķi, rakstīt recenziju par kādu no piedāvātajām filmām un doties uz vienu no lielākajiem un nozīmīgākajiem kinofestivāliem Ziemeļeiropā – Tallinas Tumšo nakšu filmu festivālu, Igaunijā.

Lai piedalītos konkursā, jābūt redzējušam kādu no filmām, kas iepriekšējos gados bijušas iekļautas arī Tallinas Tumšo nakšu filmu festivāla programmā, jāuzraksta recenzija par vienu vai vairākām kinolentēm.

“Kinoblogeri.lv” sagatavoto filmu sarakstu, no kurām jāizvēlas viena vai vairākas recenzēšanai, var lejupielādēt šeit!

Recenzijas apjoms nav ierobežots. Darbs jāiesniedz līdz 17. novembra plkst. 9.00, sūtot uz e-pastu “konkurss@prae.lv”. Tūlīt pēc tam darbu uzsāks žūrijas komisija, lai jau 21. novembrī izziņotu uzvarētāju. Lai piedalītos konkursā, jābūt sasniegušam 18 gadu vecumu.

Piecu labāko autoru recenzijas tiks publicētas portālā “Delfi” un "Kinoblogeri.lv". Savukārt žūrijas visaugstāk novērtētās recenzijas autoram tiks dāvināta īpaši vērtīga balva – iespēja pievienoties Latvijas atpazīstamākajiem kino blogeriem pilnībā apmaksātā trīs dienu braucienā uz Tallinas Tumšo nakšu filmu festivālu. Uzvarētājam būs iespēja no 25. līdz 27. novembrim apmeklēt gan īpašos filmu seansus, gan arī doties uz svinīgo noslēguma ceremoniju, kur varēs sastapt arī kinofestivāla laureātus. Turklāt ar kinofestivālā gūtajiem iespaidiem varēs dalīties ar “Delfi” un “Kinoblogeri.lv” lasītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!