"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā daudzsēriju mākslas filmas "Krimināllieta iesācējam" pirmo aizkadru video, kurā filmas veidotāji kopā ar Daini Īvānu atskatās uz Latvijas ceļu uz neatkarību.

Daudzsēriju krimināldrāmas "Krimināllieta iesācējam" pamatā ir leģendārā latviešu rakstnieka, detektīvu meistara Andra Kolberga kriminālromāns "Meklējiet sievieti". Pirmajā jaunās filmas aizkadru epizodē par piedzīvoto atmodas laikā ar deputāta Silšalkas lomas atveidotāju Mārci Maņjakovu dalās Latvijas Tautas frontes pirmais priekšsēdētājs Dainis Īvāns.

Par daudzsēriju mākslas filmas ieceri un savu pieredzi 90. gados stāsta arī režisors Armands Zvirbulis un producente Arta Ģiga.

"Krimināllieta iesācējam" aizkadru video stāsts skatāms arī LMT Viedtelevīzijā un internetā, kur turpmākajās nedēļas tiks publicētas četras jaunas aizkadru epizodes.

Jaunā daudzsēriju krimināldrāma "Krimināllieta iesācējam", kuras līdzproducenti ir LMT un Latvijas Televīzija, bez maksas skatāma LMT Viedtelevīzijā un viedtelevizija.lv. Filmas sērijas pieejamas ikvienam skatītājam Latvijā, ne tikai LMT Viedtelevīzijas abonentiem un LMT klientiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!