14. maijā Grīziņkalna skeitparkā notiks 2005. gada vasaras sezonas atklāšanas svētki. Parka sezonas atklāšana tiks atzīmēta ne tikai ar ekstrēmo sporta veidu un strītbola sacensībām, bet arī ar parkā nebijušu pasākumu — jauno modes mākslinieču Degmodell’05 modes skati. Pasākumā muzicēs grupas „Astro’n’out” un „The Movies”, kā arī MC Kurts un DJ Krī.
Parka jaunā sezona oficiāli tiks ieskandināta plkst.14:05, klātesot sacensību organizētājiem un viesiem. Taču jau no plkst.11:00 skeitparkā sāksies kvalifikācijas braucieni Skeitborda, BMX un Inline disciplīnās. Katrā disciplīnā 16 labākie pērnās sezonas braucēji sacentīsies par „Chuck Taylor Park Jam” sacensību uzvarētāja titulu, vislabākos braucējus un „Chuck Taylor” balvu ieguvējus no sešu finālistu vidus noskaidrojot 20—25 minūšu garā „Jam session” plkst.14:30

Parka basketbola laukumā no plkst.11:30 ritēs „Converse streetball” sacensības, kurās divās vecuma grupās (līdz 15 gadiem un no 16 gadiem un vecāki) sacentīsies atsevišķi gan jaunieši, gan jaunietes. Dalībnieki strītbola sacensībām parkā varēs reģistrēties no plkst.10:00 līdz 10:45

Vēl nebijis pasākums Grīziņkalna skeitparkā būs Degmodell’05 modes skate. Sešas Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas komandas cīnīsies par tērpu mākslinieces Ievas Paškevičas, multimākslinieces Beatrises Gores, Z-Scars mūziķa Toma Veismaņa un citu ekspertu atzinību. Plkst.16:30 jaunās un talantīgās modes mākslinieces demonstrēs savas fantāzijas lidojumus.

Atklāšanas pasākumā no plkst.15:00 muzicēs arī mūziķi MC Kurts, grupa „Astro’n’out” ar Māru Upmani, shoegaze stila pārstāvji „The Movies”, kā arī DJ Krī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!