Foto: DELFI

Kinoteātra "Splendid Palace" kasē un www.splendidpalace.lv uzsākta biļešu iepriekšpārdošana uz Latvijas Nacionālā kino festivāla "Lielais Kristaps" (LK) konkursa filmu skatēm, kas notiks no 10. līdz 15. aprīlim, portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

Vienas biļetes cena bērniem, skolēniem, studentiem un pensionāriem ir 1.50 lati, pieaugušajiem – 2 lati. "Lielajam Kristapam" šogad ir 25. jubilejas reize un tas skatītājus pārsteigs ar īpaši spēcīgu programmu – gan spēlfilmām, gan dokumentālajām, gan arī animācijas filmām.

Īpašais piedāvājums kinomīļotājiem – visi LK apmeklētāji ar kino biļeti festivāla laikā varēs bezmaksas nogaršot Rūķīšu tēju un LK Kino Klubā - kafejnīcā "Splendid Palace" Velvju zālē būs iespēja degustēt saldējumu "Lielais Kristaps".

Rīgā par LK mājvietu kļūs arī Rīgas Kino muzejs, kur filmas varēs skatīties visu dienu, Latvijas Okupācijas muzejs, Latvijas Dabas muzejs un Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejs. Šajās vietās biļešu cena nepārsniegs vienu latu.

"Lielais Kristaps" filmas aprīlī un maijā izrādīs arī vairāk nekā divdesmit pilsētās Latvijā – Ventspils Teātra namā "Jūras vārti", Pļavmuižas Saietu namā, Cēsu izstāžu zālē, Inčukalna Tautas namā un kultūras namos Alojā, Jēkabpilī, Daugavpilī, Umurgā, Suntažos, Jaunjelgavā, Lubānā, Viesītē, Bauskā, Tīnūžos, Saulkrastos, Jelgavā, Olainē, Ikšķilē, Malienā, Tukumā, Carnikavā, Irlavā, Jumpravā, Siguldā, Kabilē un Ogrē. Gan Rīgas muzejos, gan iepriekšminētajās pilsētās biļetes varēs iegādāties seansu norises vietās, sākoties festivālam – no 10. aprīļa.

Plašāk par LK programmu var uzzināt mājaslapās www.lielaiskristaps.org un www.splendidpalace.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!