Cherado Art Empire izstāžu zālē Vecrīgā, Mārstaļu ielā 16 (ieeja no Peitavas ielas) no 31. jūlija līdz 4. augustam būs apskatāma šī gada Sanktpēterburgas akvareļu un grafikas biennāles laureāta Andreja Majevska izstādi "25+1" un Omskas muzeja (Krievija) kolekcijas darbus, portālu "Delfi" informē izstādes organizatori.
Andrejs Majevskis ir viens no mūsdienu mākslas spilgtākajiem pārstāvjiem Austrumeiropā, neskaitāmu izstāžu un projektu kurators Latvijā un ārvalstīs, mākslas zinātnieks, Latvijas un Krievijas mākslinieku savienības biedrs. Viņa mākslas darbi atrodas ārvalstu muzejos un privātkolekcijās Eiropā, ASV un Krievijā.

Andreja Majevska izstāde "25+1" ir dāvana rīdziniekiem un draugiem mākslinieka dzimšanas dienā un 26. gadu radošajā gada dienā.

Izstādē būs skatāmas A. Majevska grafikas, Sanktpēterburgas akvareļu biennāles apbalvotais darbs, darbi no Omskas muzeja kolekcijas, kas skaitās viena no Krievijas labākajām muzeja kolekcijām, un spilgtākie mūsdienu grafikas darbi no A. Majevska privātās kolekcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!