Foto: Publicitātes foto
Valmiermuižas kultūras biedrība ar jauna cikla "Raug!" pirmo pasākumu Valmiermuižas alus darītavā 24. februārī plkst. 19.00 tiks aizsākat ideju parāde, rosinot līdzdarboties, radīt mākslu un diskutēt, portālu "Delfi" informē biedrības pārstāvji.

Pirmajā pasākumā viesosies fonds "1836", bet vaara gaitā muzicēs Enriko Podnieks, Lauris Valters un Jānis Ruņģis.

Šie vakari tiks veltīti nebijušu ideju un jaunu kultūras vēsmu apzināšanai, jaunradei un sarunām ar māksliniekiem. Pirmā pasākuma tēma būs Latvijas jaunatklāšana, vēsta Valmiermuižas kultūras biedrības pārstāvji.

"Raug!" pasākumus uzsāks fonds "1836", stāstot par savu dāvanu, kas top Latvijas simtgadei – ceļu "Aplido, apceļo, apmīļo Latviju!". Projekts uzsākts 2014. gadā, lai Latvijas 1836 kilometrus garo pierobežu atdzīvinātu tūrisma ceļā.

24. februāra vakarā fonda dalībnieki stāstīs par to, kā viņiem veicies līdz šim maršruta radīšanā, dalīsies ar pieredzi, kas gūta nu jau divu gadu gaitā, un rosinās uz sarunu par Latvijas apceļošanu, aicinot katru no mums piedalīties šī ceļa veidošanā. Par muzikālo baudījumu parūpēsies fonda entuziasti un draugi Enriko Podnieks, Lauris Valters (attēlā) un Jānis Ruņģis, kas vakaru noslēgs ar skanīgu sadziedāšanos un dejām, kurās varēs iesaistīties ikkatrs atnākušais.

Nākamais "Raug!" ideju parādes pasākums notiks 23. martā, kurā viesosies Latvijas elektroniskās mūzikas pārstāvji no "Dirty Deal Audio" un Vidzemes Augstskolas improvizācijas teātris "ViA Gars".

Ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!