Foto: Publicitātes foto
Mēneša noslēgumā, 30. augustā, Rīgā, Mēness ielā 16 ar atklāšanas koncertu durvis vērs Latvijā pirmā mūzikas skola pieaugušajiem un jauniešiem - "Muzikālā Darbnīca".

""Muzikālā Darbnīca" ir unikāls koncepts, un pēc tā ir visnotaļ liels pieprasījums," stāsta viens no iniciatīvas idejas autoriem Toms Rusovs. "Tā ir pirmā mūzikas skola, kas paredzēta tieši pieaugušajiem un jauniešiem ar jebkāda līmeņa zināšanām mūzikā."

Skolā neformālā gaisotnē būšot iespējams apgūt vijoļspēli, klavierspēli, ģitārspēli, saksofona spēli, flautas spēli, sitaminstrumentu spēli, kā arī dziedāšanu. Pasniedzēju vidū ir arī mūziķi, piemēram, komponists un dziedātājs Ilmārs Šterns, kā arī ģitāriste Lauma Kazaka. Skola saviem topošajiem audzēkņiem nodrošinās arī mūzikas instrumentus nodarbībām, kā arī patstāvīgiem treniņiem mūzikas skolas telpās.

30. augustā skolas atklāšanas koncertā būšot iespēja klausīties kvalitatīvu koncertu un iepazīties ar pasniedzējiem neformālākā gaisotnē.

Projektu "Muzikālā Darbnīca" finansiāli atbalsta programma "Brigāde", kuras mērķis ir atbalstīt radošu, ilgtspējīgu uzņēmējdarbību, kas balstīta mākslā un kultūrā, kā arī risina sociālos jautājumus. Programmu organizē Laikmetīgās mākslas centrs sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija, savukārt programmas finansējumu nodrošina "Open Society Foundations".

Nodarbībam "Muzikālajā Darbnīcā" var pieteikties rakstot uz e-pasta adresi info@muzikaladarbnica.lv, vai zvanot uz tālruņa numuru +371 26116103. Vairāk informācija atrodama "Muzikālās Darbnīcas" mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!