Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 6. jūlijā, Bruknā notika labdarības lielkoncerts "Uzcel savu baznīcu!", kurā piedalījās arī mūziķis Renārs Kaupers.

Kaupers bija viens no tiem, kurš uz Bruknas muižas dārzā celtās skatuves muzicēja jau pirmajā labdarības lielkoncertā 2012.gadā. Bruknai un labdarības akcijai ir tik liels pievilkšanas spēks, ka gribas atkal tur atgriezties. Togad koncertu apmeklēja 2000 ļaužu, kas pasākuma rīkotājiem deva pārliecību, ka iesāktais jāturpina.

Akcija "Uzcel savu baznīcu!" trīs gadu laikā vienkopus apvienojusi krietnu pulku Latvijas ļaužu, kuri, dāvājot savas prasmes un talantu, palīdz "Kalnu svētības kopienai" iegūt baznīcas būvniecībai tik nepieciešamos līdzekļus. Nupat jau teju gatavs blakus muižai slejas atkarībās nonākušo cilvēku celtais lūgšanu nams. Tas ir ne tikai nams, kurš uzcelts smagā un neatlaidīgā darbā. Šī ēka ir īstens apliecinājums cilvēka gara spēkam un varēšanai. Tāpēc katru gadu lielkoncerts "Uzcel savu baznīcu!" ir patiesi un ļoti gaidīti svētki gan tā dalībniekiem un rīkotājiem, gan apmeklētājiem, gan pašiem "Kalnu svētības kopienas" ļaudīm.

Labdarības akcija "Uzcel savu baznīcu!" aizsākās 2012.gadā un tās mērķis ir atbalstīt un piesaistīt līdzekļus Svēto Apustuļu kapelas celtniecībai un apustuļu skulptūru izveidei Bruknā. Tā vienkopus apvienojusi sabiedrībā zināmus mūziķus, māksliniekus un citu amatu lietpratējus, lai kopējiem spēkiem palīdzētu "Kalnu svētību kopienas" ļaudīm uzcelt baznīcu. Iepriekšējos divos koncertos piedalījās: Renārs Kaupers, dziesminieks Kāris Kazāks, "Da Gamba", Aija Andrējeva, Goran Gora, Putnu balle", "PeR", Raimonds Tiguls, Kristīne Kārkle - Puriņa, Artis Gāga, Kristaps Vanadziņš, Edvīns Ozols un Andris Buiķis, Dūdumu ģimene, Mārtiņš Burke – Burkevics, grupas "Lady's Sweet", "Putnu balle", kā arī liepājnieku apvienība "Willow Farm". Ar šīs akcijas palīdzību piesaistīti ievērojami līdzekļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!