Foto: F64
Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas ietvaros sestdien, 5. aprīlī, "Sapņu fabrikā" pirmo reizi Latvijā norisinājās interaktīvs projekts "Noderīgu zināšanu un ne-zināšanu melnais tirgus".

Pasākumā vairāk nekā 60 ekspertu, kas pārstāv antropoloģiju, filozofiju, jurisprudenci, literatūru, medicīnu, mūziku, teātri, vizuālo mākslu un citas jomas, bija sastopami vienuviet, lai piedāvātu apmeklētājiem pusstundu garas individuālas sarunas par uzlabotu, salabotu un beigtu ķermeni.

Rīgas "Zināšanu melnajā tirgū" piedalījās antropologi Ieva Raubiško, Klāvs Sedlenieks un Mārtiņš Boiko, biotehnoloģe Inese Čakstiņa, filozofi Arnis Rītups, Ivars Neiders un Vents Sīlis, ģimenes ārsti Ilze Aizsilniece un Edgars Mednis, juristi Solvita Olsena un Ronalds Rožkalns, kardioķirurgi Andrejs Ērglis, Aris Lācis un Romans Lācis, mākslinieki Artūrs Riņķis, Ivars Drulle, Kārlis Vītols un Krists Pudzēns, mūziķi Ilga Reizniece un Edmunds Vizla, rakstnieki Ieva Melgalve un Jānis Joņevs, režisori Laila Pakalniņa, Māra Ķimele un Pēteris Krilovs un citi eksperti, ar kuriem apmeklētājiem bija iespējams par vienu eiro iegādāties pusstundu garu individuālu sarunu par viņu piedāvāto tēmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!