Foto: DELFI
Rīgas svētku laikā, sestdien, 15. augustā, Mežaparka Lielajā estrādē notiek improvizēts pikniks, kurā iedzīvotājiem būs iespēja pārliecināties par jaunās estrādes akustiku.

Jau otro gadu Mežaparka Lielajā estrādē tiek rīkots atvērto durvju pasākums ar mērķi parādīt rīdziniekiem un galvaspilsētas viesiem paveiktos būvniecības darbus. Pasākums apvienos gan atpūtu brīvā atmosfērā, gan iespēju kopā ar būvniecības ieceres īstenotājiem iepazīties ar atjaunoto estrādi un iepazīt 15 000 kvadrātmetru plašo teritoriju.

Uz pasākuma skatuves mazos apmeklētājus priecēja iemīļotie pasaku tēli no "Pasaku nama". Tāpat piknikotāji varēja baudīt muzikālu tikšanos ar Nacionālā teātra aktieru ansambli "Greizais ratiņš" un dziedātāju Igo. Mākslinieku uzstāšanās pauzēs viktorīnās tika pārbaudītas rīdzinieku zināšanas par Lielās estrādes būvniecības gaitu, kā arī kopīgi testēta jaunās estrādes akustika. Pasākumu vadīja Valters Krauze.

Līdzās skatuves aktivitātēm estrādes teritorijās notiks radošās darbnīcas, lielos un mazos apmeklētājus priecēja cirka mākslinieka triki, īpašu pārsteigumu Rīgas svētku viesiem bija sarūpējuši iluzionistu Pecolli ģimene.

Jau ziņots, ka šogad Rīgas svētki notiek no 14. līdz 16. augustam, plašāk par programmu – svētku mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!