Foto: Publicitātes foto
Šā gada 30. decembrī Spīķeru koncertzālē pirmizrādi piedzīvos komiķa Rūdolfa Kugrēna jau-nākā "stand-up" izrāde "Kā to ņem", vēlāk izrāde būs skatāma arī citās Latvijas pilsētās, por-tālu "Delfi" informē komiķa pārstāvji.

"Kā to ņem" ir pēc kārtas jau sestā Rūdolfa Kugrēna stāvizrāde. Viņš šajā izrādē centīsies nolikt malā savu viedokli un uz dzīves situācijām, parādībām un attiecībām paskatīties no dažādiem skatu punktiem. Stāvizrādes formāts paliek nemainīgs – viens komiķis, viens mikrofons, viena ar pusi stunda smieklu, absurda un trāpīgu novērojumu. Kopā ar Rūdolfu tūrē dosies arī komiķis Jānis Kreičmanis, kurš uzstāsies Rūdolfa iesildītājs, kā arī dīdžeji – Kārlis Ķilkuts vai Kristaps Zīle.

"Maz jau pasaulē ir to lietu, kas būtu izteikti pareizas vai nepareizas, gudras vai stulbas. Kas vienam melns, otram balts – kā to ņem. Mēgināšu saprast, kā uz pasauli, situācijām, lietām un vietām skatos ne tikai es, bet citas paaudzes, citi cilvēki. Man liekas, jo vairāk izproti citus cilvēkus, jo vieglāk varētu būt dalīt pasauli ar viņiem," izrādes nosaukumu skaidro izrādes autors un izpildītājs Rūdolfs Kugrēns.

Rūdolfs Kugrēns ir aktīvs stand up apvienības "Comedy Latvia" biedrs, pasākumu un raidījumu vadītājs. Šobrīd vada sporta raidījumu "Ūdenszeļļi".

Rūdolfs plašāku atpazīstamību guvis arī kā viens no komiķiem, kas tradicionāli veido Sarunu festivāla LAMPA "Politiķu cepienu".

"Kā to ņem" pirmizrādi piedzīvos Rīgā, 30. decembrī, Spīķeru koncertzālē, kam sekos viesizrādes vēl 6 Latvijas pilsētās - Valmierā (3. janvāris, Koncertzāle "Valmiera"), Liepājā (10. janvāris, Kultūras nams "Wiktorija"), Cēsis (19. janvāris, Vidzmes koncertzāle Cēsis), Ventspilī (24. janvāris, Teātra nams "Jūras vārti"), Jelgavā (13. februāris, Melno Cepurīšu balerija) un pirmo reizi - Saldū (14. februāris, Saldus Mūzikas skola).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!