Foto: F64

Mūziķis un dīdžejs Roberts Gobziņš savā "Facebook" profilā paziņojis, ka dāvina 100 savas dziesmas "visiem, kuri man ziedo ar prieku un no laba prāta.

Vēstīts, ka jūlijā ar mūziķi notikusi nelaime. Viņa dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks un strauji pasliktinājusies mākslinieka veselība.

"Facebook" Gobziņš vēsta, ka 12. septembrī dosies ārstēties uz Austriju. Tomēr visam līdzekļu nepietiekot, tāpēc mūziķis atkārtoti lūdz cilvēkiem palīdzību.

Šobrīd Robertam Gobziņam var palīdzēt ziedojot, LV81HABA0551009390875 (pk. 130764-13075).

10. septembrī pulksten 23 Gobziņš kopā ar DJ Mixmasteru Raiti kultūras foruma "Baltā nakts" ietvaros uzstāsies uz AB dambja.

"Parasti cenšos iztikt saviem spēkiem. Grūtos brīžos lūdzu palīdzību radiem un draugiem, bet šoreiz sakritis tā, ka arī no tiem šobrīd neviens nevar īsti palīdzēt. Kaimiņi var uz stundiņu, divām ieskriet palīdzēt. Turklāt šobrīd ir vajadzīga operācija, katru dienu jāiet uz procedūrām. Īsti arī nav nekustamo īpašumu vai auto, ko varētu pārdot. Vakar pirms pusnakts, vācot ārā dzīvokli, sapratu, ka viens nevarēšu tikt ar to galā, gan fiziskā, gan emocionālā sasprindzinājuma dēļ," jūlijā sarunā ar "Delfi" stāstīja Gobziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!