Foto: Publicitātes foto
Katru gadu "Positivus" festivāla norisi trīs dienu garumā atspoguļo vairāk nekā simts mediju pārstāvju no Latvijas un ārvalstīm – ziņu aģentūras, portāli, laikraksti, žurnāli, radio stacijas un TV kanāli. Šogad savā festivāla pieredzē akreditēta mediju pārstāvja statusā pirmoreiz īpaši aicināti dalīties arī blogeri, vlogeri un sociālo mediju viedokļu līderi.

Festivāla norises laikā visi akreditētie mediji var iekļūt festivāla Mediju zonā, kur norisināsies intervijas, preses pasākumi, kā arī tikšanās ar festivāla mūziķiem, māksliniekiem un citām radošām personībām. Tāpat akreditētajiem medijiem atļauts festivāla teritorijā izmantot profesionālo foto un video tehniku.

Positivus festivāla organizatori meklē blogerus un vlogerus, kuri var nodrošināt aktuālu, oriģinālu un radošu saturu kā pirms, tā pēc festivāla, kā arī tā norises laikā. Mediju akreditācijai pieteikties aicināti gan jau atzīti blogeri un vlogeri, gan jaunās un uzlecošās blogosfēras un sociālo mediju zvaigznes, kam "Positivus" festivāls var kļūt par lielisku iespēju parādīt sevi plašākai auditorijai.

Pieteikties mediju akreditācijai iespējams līdz 1. jūnijam, aizpildot blogeriem un vlogeriem īpaši izveidotu anketu festivāla mājas lapā.

Akreditēto blogeru un vlogeru skaits ir ierobežots, tāpēc katrs pieteikums tiks individuāli izvērtēts, ņemot vērā gan tādus kritērijus kā bloga vai vloga vispārējā atpazīstamība un profesionalitāte, tā arī plānoto publikāciju saturs.

Kā jau ziņots, šovasar Positivus festivāls noritēs no 14. līdz 16. jūlijam, un galvenie mākslinieki uz festivāla galvenās – "Lattelecom skatuves" – būs alternatīvā roka leģenda "Pixies", britu popmūziķe Elija Goldinga un indie rokgrupa "Alt-J". Salacgrīvā šogad uzstāsies arī tādi aktuāli mākslinieki kā "The Lumineers", "Rae Sremmurd", Hose Gonzales, "Maxïmo Park", Kamasi Washington, "Mew", "Austra", JP Cooper, L.A. Salami, "Cigarettes After Sex", "Dzelzs vilks", "Dagamba", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Nothing But Thieves", Mārgareta Glaspija, Džūlija Džeklina, "Bandmaster", Eska un citi. Festivāla programma vēl tiks papildināta, tostarp ar māksliniekiem, kas uzstāsies uz abām galvenajām skatuvēm.

Trīs dienu biļete bez telts vietas maksā 75 eiro, ar telts vietu – 83 eiro Pieejamas dažādas atlaides un grupas biļetes. Visas festivāla biļetes var iegādāties "Positivus" festivāla mājas lapā, kā arī "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Biļešu cena pieaugs no 14. jūnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!