Foto: Publicitātes foto
Tuvojoties Sieviešu dienai, Radošā Apvienība "Meistaru Teātris" Latvijas pilsētās izrādīs muzikālu humora šovu "Sieviešu diena". Portāls "Delfi" sadarbībā ar šova veidotājiem aicināja piedalīties konkursā un apmeklēt šovu.

Humora šovā piedalās izcilākie Latvijas humoristi. Koncertuzvedums sniegs iespēju skatītājiem paviesoties dažādos populāros televīzijas šovos - "Sieviešu dienas degpunkts", "Krīzes miljonārs", "Ekstrasensa cīņas"  un citos, kā arī tikties ar pirmajām Latvijas princesēm.

Šī būs iespēja satikt arī populāras pasaules estrādes zvaigznes, kuri par godu Sieviešu dienai izpildīs dziesmas par mīlestību latviešu valodā. Īpašus muzikālus un citādus sveicienus ir sagatavojuši visi šova dalībieki, kuru atveidotos tēlos skatītāji bez grūtībām varēs atpazīt sabiedrībā un televīzijas ekrānos redzētās  populārās personas.

Foto: Publicitātes foto

Humora šovs "Sieviešu diena" martā un aprīlī notiks Jelgavā, Tukumā, Salacgrīvā, Valmierā, Rīgā (08.03.), Kuldīgā, Ventspilī, Limbažos, Bauskā, Liepājā un Preiļos. Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā kultūras namos un "Biļešu Paradīzes" kasēs, kā arī internetā. Vairāk par izrādi skatieties Delfi Afišā.

Konkurss portālā "Delfi" norisinājās no 22.februāra līdz 3.martam (12:00). Konkursa noslēgumā izlozē noskaidrojām piecus uzvarētājus, kuriem balvā tiks pa ielūgumam divām personām uz izrādi 8.martā 19:00 VEF Kultūras pilī.

Konkursā ielūgumus laimēja:
Agnese (amelkoagn...@inbox.lv),
Ilvija (kimsba...a@inbox.lv),
Diāna D. (didi41...@inbox.lv),
Valentīna (bardi...@inbox.lv),
Ilze (ilzitevm...@gmail.com).

Paldies visiem, kas piedalījās konkursā! Portāls "Delfi" sazināsies ar uzvarētājiem, lai nodotu balvas.

Konkursa atbildes:

1. Cik humoristi piedalās humora šovā "Sieviešu diena"?
7

2. Kāds simbols ir izmantots uz humora šova "Sieviešu diena" afišas?
smejoša mute

3. Humora šova izrādē Rīgā dalībnieku sastāvam pievienosies arī:
Ufo

4. Indra Burkovska humora šovā atveidos:
ekstrasensi

5. Kā tēlā iejutīsies Zane Daudziņa?
Anetes Zontķikas

6. Humora šovu "Sieviešu diena" vadīs:
Zane Daudziņa un Roberts Gobziņš

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!