Foto: F64
Portāls "Delfi" sadarbībā ar festivāla "Latvijas Jaunās mūzikas dienas 2011" rīkotājiem aicināja piedalīties konkursā un apmeklēt festivāla koncertus no 3. līdz 17. martam.

Festivāla "Latvijas jaunās mūzikas dienas 2011" tiks atklāts ar koncertu "Es nāku no tālas zemes" 3. martā plkst. 19:00 teātra namā "Jūras vārti" Ventspilī un 4. martā plkst. 19:00 LU aulā. Kopumā festivāla laikā izskanēs 10 koncerti.

"Laimes akas" konkurss portālā "Delfi" norisinās no 21. līdz 28. februārim (12:00). Konkursa noslēgumā izlozējām trīs uzvarētājus, kuriem festivāla rīkotāji dāvās pa diviem ielūgumiem uz koncertu "Montage - Demontage", kas notiks 5. martā 19:30 Spīķeru koncertzalē.

Austra (al...3@inbox.lv),
Ģirts (girt...kss@inbox.lv),
Laima T. (lai...ilt@inbox.lv).

Portāls "Delfi" sazināsies ar uzvarētājiem, lai informētu par balvu saņemšanas kartību. Paldies visiem, kas piedalījās konkursā!

Latvijas Komponistu savienības rīkotais festivāls Latvijas Jaunās mūzikas dienas ir ieņēmis stabilu un nozīmīgu vietu Latvijas koncertdzīvē, ikkatra gada marta mēnesī koncentrēti atklājot dažādu paaudžu aktīvo latviešu komponistu jaunāko mūziku dažādos žanros.

Plašāka informācija Latvijas Komponistu savienības mājas lapā. Biļetes uz festivāla koncertiem nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Konkursa atbildes:

1. Kas ir Gundaris Pone?
komponists

2. "Montage Demontage" ir…
Gundara Pones skaņdarbs

3. "Montage Demontage" programmā iekļauta…
elektroniskā mūzika

4. Kādi mūzikas instrumenti piedalās Ģirta Biša jaundarbā, kas koncertā piedzīvo savu pirmatskaņojumu?
klavieres

5. Cik jaunākās paaudze komponistu pārstāvēti koncertprogrammā "Montage Demontage"?
4.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!