Foto: Publicitātes foto
Noslēdzies portāla "Delfi" un filmu izplatītāja "Prior Entertaiment" kopīgi rīkotais konkurss par hokeja filmu "Izsitējs", kas Latvijas kinoteātros skatāma no 4. maija.

Konkurss norisinājās no 28. aprīļa līdz 6. maijam, kad konkurss tika slēgts un izlozēti trīs uzvarētāji, kuri katrs saņems divas biļetes uz filmu. Ar uzvarētājiem par balvu saņemšanas kārtību sazināsies portāla "Delfi" redakcija.

Konkursa uzvarētāji:

Mārtiņš Cimanskis kseo44@.........com

Kristaps k.bernots@........lv

Līvija renac3@.........com

Filma "Izsitējs" stāsta par Dagu, kurš ir vienkāršs apsardzes darbinieks, kas strādā provinces bārā. Kādu reizi, iekarsušu kautiņā hokeja sacensību laikā ar vienu no spēlētājiem, viņu pamana meistarkomandas treneris, kuram steidzami nepieciešams spēlētājs, kurš spētu aizsargāt savas komandas svarīgāko uzbrucēju. Dags nemāk slidot, bet to var iemācīties, toties kautiņos viņam nav līdzīgu! Galvenā konkurenta komandai ir savs tafgajs Ross Ria, uz kuru jau paskatoties vien dreb visa hokeja līga. Dagam un Rosam nāksies tikties vienā cīņā. Mūsu varonis ar sava drauga palīdzību taisa pārsteidzošu karjeru, sapulcē ap sevi visu komandu un iekaro pasaulē labākās (protams, pēc Daga domām) meitenes mīlestību.

Pareizās atbildes:

1. Kura valsts tiek uzskatīta ir hokeja dzimteni?
Kanāda.

2. Kura ir augstākā Latvijas hokeja izlases iegūtā vieta pasaules čempionātos?
7.vieta

3. Cik reizes Latvijas hokeja izlase ir ieguvusi 2.jautājumā minēto vietu Pasaules čempionātā?
3 reizes

4. Cik reizes vīriešu Latvijas hokeja izlase (ja neskaita dalību PSRS izlases sastāvā) ir piedalījusies Pasaules čempionātā?
24.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!