Foto: Publicitātes foto
Noslēdzies portāla "Delfi" un Latvijas Jaunā teātra institūta kopīkgi rīkotais konkurss par Igaunijas laikmetīgās skatuves mākslas programmas "Igauņu balzāms II" izrādēm.

Konkurss norisinājās no 5. līdz 12. decembrim, plkst.12:00, kad tiks apkopotas pareizās atbildes un izlozēti trīs uzvarētāji, kuri katrs saņems ielūgumu divām personām uz dažādām "Igauņu balzāma" viesizrādēm.

Viens no uzvarētājiem varēs doties uz izrādi "Idioti", 16.decembrī plkst.19.00 RISEBA, Ūdens ielā 6 (bijušās Grīvas mēbeles), otrs uz iestudējumu "Uzreiz redzams, ka seni draugi" 17.decembrī plkst.19:00 ĢIT, bet trešais uz "12 Karamazovi"19.decembrī, plkst.18.00 koncertzālē "Palladium".

Uzvarētāji:

"Idioti" - Edgars galdnieks32@........lv
"Uzreiz redzams, ka seni draugi" - Ieva Ka ievmause@.........com
"12 Karamazovi" - Kārlis slidas@..........lv

Ar uzvarētājiem par biļešu saņemšanas kārtību sazināsies portāla "Delfi" redakcija.

Jau ziņots, ka no 16. līdz 19. decembrim Rīgā jau otro reizi norisināsies Igaunijas laikmetīgās skatuves mākslas pasākums "Igauņu balzāms II", kas iepazīstinās ar pēdējā sezonā tapušām jaunā teātra un dejas izrādēm.

Pasākumu rīko Latvijas Jaunā teātra institūts sadarbībā ar Tallinas laikmetīgās dejas skatuvi "Kanuti Gildi Saal" un "Von Krahl" teātri.

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, Latvijas Jaunā teātra institūtā un pirms izrādēm to norises vietās.

Pareizās atbildes:

1. Cik aktieri piedalās uzvedumā "12 Karamazovi"?
12

2. United dancers of ZUGA Igaunijā ir labi pazīstami ne tikai dejas cienītāju vidū, viņi veido dejas izrādes arī speciāli.....?
mazuļiem

3. Pirms dažiem gadiem Rīgā viesojās somu režisora Kristiana Smeda izrāde, kas bija iestudēta Von Krahl teātrī Tallinā un kurā spēlēja Juhans Ulfsaks. Kā sauca šo izrādi?
"Kaija"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!