Foto: Publicitātes foto
Rīgas Sv. Jāņa baznīcā 27. oktobrī 20:00 notiks kārtējais Latvijas Radio kora pasākums ciklā "Vakara sarunām Jāņa baznīcā". Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Latvijas Koncertiem" aicināja piedalīties konkursā un apmeklēt "Vakara sarunas".

Konkurss portālā "Delfi" norisinājās no 18. līdz 25.oktobrim. Noslēdzoties konkursam, izlozē noskaidrojām divus uzvarētājus, kuriem koncerta rīkotāji dāvās pa diviem ielūgumiem uz koncertu.

Konkursā ielūgumus laimēja:

Zanda (zandaru...ska@inbox.lv),
Linda L. (dal...2@inbox.lv).

Portāls "Delfi" sazināsies ar uzvarētājiem, lai informētu par balvu saņemšanu. Paldies visiem, kas piedalījās konkursā!

Tāpat "Latvijas Koncerti" un "Delfi" piedāvā iespēju uzdot jautājumu mācītājam Jurim Rubenim un dzejniekam Uldim Bērziņam. Jautājumus apkopos "Vakara sarunu" vadītājs Orests Silabriedis un uzdos tos saviem sarunu biedriem 27. oktobrī.

Jautājumus iesūtīt līdz 26. oktobrim ar norādi "Vakara sarunas" uz e-pastu (notikumi@delfi.lv) vai ierakstīt šī konkursa komentāros.

Abonementi un biļetes uz atlikušajiem cikla "Vakara Sarunas Jāņa baznīcā" koncertiem pieejamas Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.

Konkursa atbildes:

1. Ciklā "Vakara sarunas Jāņa baznīcā" šogad notiek četri koncerti. Pēdējā koncerta, kas notiks 15. decembrī, temats būs:
dziesma.

2. Koncertā "Vakara sarunas Sv. Jāņa baznīcā" 27. oktobra "Ceļa" tēma mūzikā izskanēs:
Ērika Ešenvalda mūzikā;
Imanta Kalniņa mūzikā.

3. Latvijas Radio koris savu 70. jubilejas gadu noslēgs ar koncertu, kurā diriģēs esošie un bijušie diriģenti. Koncerts notiks:

cikla "Vakara sarunas Jāņa baznīcā" ietvaros.

4. "Planētu, saules un mēness ceļi debesīs, cilvēku un tautu ceļi virs zemes, kopš senatnes tie prātos un rakstos noguluši kā mūsu alku un šaubu, un pašas esības metafora." Saistībā ar "ceļa" tēmu to teicis:
Uldis Bērziņš.

5 Koncertā 27.oktobrī Jāņa baznīcas ērģeles spēlēs:
Ilze Reine.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!