Foto: Reuters/Scanpix
No nesen mirušās britu souldziedātājas Eimijas Vainhausas Londonā esošās mājas kāds garnadzis aiznesis vienu no dziedātājas ģitārām, neizdotos mūzikas ierakstus, kā arī vēstules un dziesmu tekstu melnrakstus, vēsta ārvalstu mediji.

Vainhausas radinieki pieļauj, ka zādzību varētu būt izdarījis kāds ģimenes draugs, kuram arī pēc dziedātājas nāves bijusi iespēja iekļūt viņas mājā. Tāpat tiek pieļauts, ka nozagto mantu saraksts varētu tikt papildināts, taču pagaidām policijai Vainhausas tuvinieki ziņojuši vien par divu burtnīcu ar dziesmu tekstiem zādzību.

Saskaņā ar "The Sun" rīcībā esošo informāciju, Eimijas Vainhausas tēvs Mičs ir gatavs dod zaglim iespēju atdot nozagtās mantas, pirms vērsties policijā. "Eimijas ģimene ir patiesi šokēta par notikušo. Nevar būt, ka kāds ir varējis tik zemu krist? Viņi nespēj tam noticēt," laikrakstam sacījis informācijas avots.

Jau vēstīts, ka Vainhausa tika atrasta mirusi savās mājās 23. jūlijā. Viņas nāves iemesls joprojām ir neskaidrs. Dziedātājas bēru ceremonija notika 26. jūlijā Londonā.

Pēc nāves dziedātājas popularitāte strauji pieauga. Daži mediji vēsta, ka pirms nāves Vainhausa strādājusi pie materiāla savam trešajam albumam, tomēr nav zināms, vai no viņas mājas nozagtie ieraksti tikuši radīti šajā saistībā. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!