Grupa "Double Faced Eels" sadarbībā ar ideju enkurvietu "Andrejsala" laiž klajā jaunu video dziesmai "Laiks ir dzīvs".

Pērn 2010. gada janvārī, paralēli ziemas stindzinošam aukstumam, grupa aktīvi veica vairāku video klipu filmēšanas darbus savam jaunākajam audio materiālam. Dziesma "Laiks ir dzīvs" ir iekļauta grupas pēdējā studijas albumā "Vēl patiesāk" un no 26. maija bez maksas lejupielādējama grupas oficiālajā mājas lapā www.dfe.lv.

Viens no dziesmas "Laiks ir dzīvs" galvenajiem video klipa autoriem un veidotājiem ir Mārtiņš Šulte, kurš ir veidojis arī grupas iepriekšējos video klipus - "Tu neesi viens tāds", Ļauj man būt" un "Ja tā nav". Mārtiņš savu aktīvo darbību komentē šādi: "Man ir liels prieks sadarboties ar muziķiem, jo tad tu vienmēr atrodies jaunu, radošu un dinamisku ideju ielenkumā. Arī šoreiz mans uzdevums bija dziesmas audio materiālu pasvītrot ar tikpat dinamisku video interpritāciju. Es domāju mums tas izdevās lieliski".

Savukārt dziesmas autors līdz producents un aranžētājs Marka jeb Mārtiņš Gailītis par dziesmas audio pusi saka sekojošus vārdus: "Man kā muziķi uzrunā lietas, kuras ne tikai tevi attīsta, bet arī spēj dot to visu tālāk klausītājam. Manā gadījumā tā ir mūzika. Manis paša radītais izglītošanās ceļš bija ar eletronikas un roka elementu sintēzi un simbiozi izveidot enerģiski garšīgu skaņdarbu. Darba procesa rezultātā arī tapa šī interesantā kompozīcija. Paldies arī protams dziesmas teksta autorei Ivetai Priedei, kas mūzikā iedvesa spēcīgas domas. Ko vēl šeit piebilst - novēlu tev patīkamu muzikālo apetīti"!

Pati dziesma "Laiks ir dzīvs" stāsta par to, kas galu galā reiz pietrūks mums visiem – laiks, kuru apturēt nav mūsu spēkos, jo visi kā viens mēs esam ieslodzīti laika vilcienā, kas dodas uz priekšu bez pieturām.

Savukārt, jau no 3. jūnija, ikvienam aktīvistam, apmeklējot grupas oficiālo mājas lapu www.dfe.lv un portālā "draugiem.lv" grupas profila lapu, būs iespēja piedalīties speciāli izveidotā konkursā. Atbildot ar jaunā video klipa "Laiks ir dzīvs" saistītiem interaktivitātes jautājumiem, tieši tev būs iespēja tikt pie grupas sarūpētām un neatkārtojamām balvām!

Klipa tapšanās piedalījušies: Edmunds Skuķis (RJK), Edmunds Malzazdiņš (DFE), Māris Priede (dziesmas producents), Iveta Priede (dziesmas teksta autores) un Ieva Gailīte.

Tuvākie "Double Faced Eels" koncerti":

4. jūnijā "Sunset festivāls",
11. jūnijā "Ogres estrāde"
8. jūlijā "Saldus Saule",
22. jūlijā "Summer Sound",
30. jūlijā festivālā "Pīlādzis"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!