Mūzikas un izklaides festivālā "Summer Sound Liepāja
uzstāsies trīs Latvijas mūzikas ierakstu Gada Balvas ieguvušais duets "Instrumenti", kas pērn uzstājās pilnībā izpārdotās koncertzālēs Valmierā, Liepājā un Rīgā. Tāpat kā rudenī notikušajos koncertos, arī festivālā pirms "Instrumentiem" uzstāsies grupa "The WOW", portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

"Instrumenti" festivāla apmeklētājiem sola sola neaizmirstamu brīvdabas šovu, kas balstīts uz audiovizuālo "TRU" koncertu sēriju, ar ko "Instrumenti" viesojās arī Liepājas Olimpiskajā centrā. Pavisam nesen Instrumenti debijas albums "Tru" ieguvis Zelta diska statusu un drīzumā plāno izdot sava pagājušā gada nogalē notikušā "Arēna Rīga" koncerta ierakstu DVD.

"Instrumenti", uz "Summer Sound" skatuves kāps piektdien, 6. jūlijā.

Pirms grupas Instrumenti uzstāsies elektro-pop grupa "The WOW", kura Liepājas publikai jau ir pazīstama no grupas "Instrumenti" koncertiem, kā arī Vecgada vakarā koncertzālē "Palladium" iesildīja grupu "Austra"

Festivāls "Summer Sound Liepāja" notiks jau otro gadu, un arī šogad uz vairāk kā piecām, pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm, kāps vairāk kā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju – arī šogad pludmalē darbosies "Shark" deju telts.

Festivāla oficiālajā mājaslapā www.summersound.lv iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi.

Jau ziņots, ka festivālā "Summer Sound Media" dalību apstiprinājušas grupas un mūziķi "The Big Pink", Gacho, "Ewert and the Two Dragons", "French Films", "Hellsongs", "Dzelzs Vilks", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Dzeltenie pastnieki", "Jumprava" un citas grupas.

"Summer Sound Liepāja 2012" vārti šovasar vērsies 6. jūlijā, piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam. Biļetes pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 14 un 16 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 30 lati. Tuvojoties festivālām, ievērojami pieaugs mākslinieku skaits, kā arī biļešu cena.

Foto: 'Instrumenti' koncerts 'Arēnā Rīga'

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!