Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien, 28. martā, pulksten 20.00, Kristiana Karla fon Stricka villā uzstāsies septiņu mūziķu grupa "The Coco'nuts" un jaunā muzikālā apvienība "Kautkaili", portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

"Koncerta koncepts īstenībā ir pavisam vienkāršs – grupām vajag draudzēties, vajag veidot jaunus muzikālus piedzīvojumus un koncertvakarus ar dažādiem muzikāliem žanriem. Arī klausītājiem tā ir iespēja vienā vakarā dzirdēt ne tikai vienu, bet arī otru grupu, un iespējams atklāt arī sev ko jaunu muzikālajā ziņā," stāsta "The Coco'nuts" bundzinieks Artūrs Strautmanis.

Grupa "Kautkaili" aizsākusies, satiekoties skaņu tekstūru piesātinātām ģitāru partijām, liriskām melodijām un ķermeni kustinošiem ritmiem vienā savienībā. Sākotnēji dziesminieces Kristīnes Pāžes solo projekts, kuram vēlāk pievienojas multiinstrumentālists Didzis Bardo un ģitārists Kaspars Vizulis, lai kopā radītu savu vīziju par mūziku, kas nepakļaujas žanriskām formulām.

Savukārt "The Coco'nuts" ir indī, fanka un blūzroka grupa, kas sacer un izpilda mūziku, ko konkrētos mūzikas žanra rāmjos ielikt nevar. Daudz improvizācijas, nepieradinātības un aizrautības grupā saved kopā septiņi mūziķi — galvenā vokāliste Marija Broča, bekvokāliste Monta Kurme, bekvokāliste un tautiņinstrumentāliste Inese Bērziņa, ģitārists un vokālists Pēteris Narubins, saksofonists Benijs (Benny) Zeltkalis, bundzinieks Artūrs Strautmanis un kontrabasists Toms Valmiers. Šajā koncertā grupai uz skatuves pievienosies arī saksofonists Kristaps Lubovs.

Biļetes iespējams iegādāties internetā, kā arī uz vietas pirms koncerta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!