Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 26. jūlijā, Cēsu pilsētas svētku laikā pie mūzikas kluba "Fonoklubs" norisināsies bezmaksas lielkoncerts "Fono Cēsis", kurā uzstāsies "Dzelzs Vilks", "Roberts Gobziņš", Toms Grēviņš un citi, informē pasākuma rīkotāji.

Lielo skatuvi jau plkst. 14:40 atklās dziesminieks Haralds Sīmanis, kurš pēc ilgāka pārtraukuma atkal uzstāsies savā dzimtajā mazpilsētā. Pasākuma norise ir plānota līdz agram svētdienas rītam, kad "Fono Cēsis" ar dejām un ballīti noslēgs dīdžejs Toms Grēviņš.

"Fonokluba" programmas direktors Marts Sildniks portālam "Delfi" norādīja, ka īpašs prieks ir par sadarbību ar Cēsu domi: "šādu pasākumu vecpilsētā rīkot nav viegli, taču esam priecīgi, ka gan pilsētas pārstāvji, gan apmeklētāju tūkstoši katru gadu atzinīgi novērtē mūsu darbu, kas ļauj Cēsīs regulāri atgriezties mūziķiem. Tieši tāpēc ceram, ka arī šogad pasākums būs ne mazāk grandiozs - galu galā ne katru nedēļu pilsētai ir dzimšanas diena."

Atgādinām, ka "Fonoklubam" pieguļošajā Līvu laukumā ar bezmaksas koncertu uzstāsies "Dzelzs Vilks", Haralds Sīmanis, "Bonafide 3000" (Izraēla), Roberts Gobziņš un "Resnie putni", "Bill & Murray" (Izraēla), "Linga", Miks Dukurs un dīdžejs Toms Grēviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!