Foto: Aleksandrs Muižnieks

Latviešu indīpopa grupa "Franco Franco" 5. novembrī K. K. fon Stricka villā ar vērienīgu gaismas un skaņas priekšnesumu prezentēja savu jaunāko mazalbumu "Moon + Light", kuru producējis Reinis Sējāns.

Prezentācijā izskanēja piecas jaunajā albumā iekļautās dziesmas, kompozīcijas no "Franco Franco" iepriekšējā EP albuma "Color Me", kā arī trīs dziesmas, kas nav ierakstītas un izdotas un klausāmas tikai dzīvajā izpildījuma grupas koncertos. Koncertu atklāja dziesminiece Līva Komarovska, savukārt par muzikālo noskaņu pēc koncerta parūpējās DJ Kārlis Ķilkuts.

K.K. fon Stricka villas senatnīgo atmosfēru papildināja mūsdienīga gaismu tehnika un pārdomāts gaismu šovs, kas paspilgtināja mūzikas un sajūtu daudzšķautņainību.

"Koncertā gūtās emocijas un sajūtu apmaiņa ar klātesošajiem bija fantastiska. Esam priecīgi, ka ar tik skaistu notikumu atklājām "Moon + Light" ceļu," norāda grupas soliste un vārdu autore Elizabete Vētra, piebilstot, ka šis ir jaunā cēliena sākums un atspēriena punkts tālākai darbībai.

Albumu "Moon + Light" un citas kompozīcijas būs iespējams dzirdēt koncertturnejā, ko "Franco Franco" plāno 2017. gada sākumā.

Albums "Moon + Light" pieejams CD formātā, kā arī vietnēs "Spotify", "iTunes", "Soundcloud" un citos digitālās izplatīšanas kanālos.

"Franco Franco" darbojas kopš 2010. gada, 2013. gadā publicēts debijas mazalbums "Color Me" un šogad grupa atgriezusies aktīvā muzikālajā darbībā, koncertējot tādos festivālos kā "Playground Festival", "Fono Cēsis", "Piens Fest".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!