Foto: Ritvars Stankevičs (MicRec)

Pirmdien, 28. maijā, Rīgas Latviešu Biedrības namā norisinājās latviešu džeza dziedātājas Kristīnes Prauliņas jaunā albuma "Kontrasti" iznākšanas svinības. Pasākumu kuplināja visu albuma dziesmu mūzikas autors Maestro Raimonds Pauls, kurš kopīgi ar dziedātāju un mūziķiem atskaņoja vairākas dziesmas no jaunā albuma.

Albums "Kontrasti" ir ierakstīts kopā ar "Latvijas Radio bigbendu". Visu dziesmu mūzikas autors ir Raimonds Pauls, bet visu dziesmu vārdu autors ir Guntars Račs. Šāds autoru tandēms jau reiz strādāja arī pie Kristīnes pirmā ierakstu albuma "Melns ar baltu", kurš nāca klajā 2014. gadā un tika nominēts "Zelta Mikrofons" balvai. Jaunā albuma dziesmas aranžējis bigbenda pianists Viktors Ritovs.

Pasākumu "Māmuļā" apmeklēja albuma radošā grupa, bigbenda mūziķi, radio un preses pārstāvji, Kristīnes un Maestro paziņas.

Par godu jaunā albuma klajā nākšanai plānota arī koncertu sērija rudenī, kurā šī programma izskanēs 24. septembrī Rīgā, VEF kultūras pilī, 7. oktobrī Cēsīs, 10. oktobrī Liepājā un 14. oktobrī Rēzeknē.

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!