Foto: Edijs Andersons

Piektdienas, 24. maija, vakarā koncertzālē "Palladium" savu līdz šim lielāko telpu koncertu sarīkoja rokgrupa "Laika suns". Pirts cienīgā karstumā tika svinēta grupas jaunākā albuma "Imitācija" nonākšana pie klausītājiem gan straumēšanas platformās, gan arī vinila formātā.

Kā īpašie viesi koncertu iesildīja šī gada konkursa "Supernova" pārsteigums – duets "Vēstulēs". Abi jaunie mākslinieki uz vienu dziesmu pievienojās arī grupai "Laika suns". Koncertā kā īpašās viešņas uz skatuves kāpa arī dziedātājas Aurēlija Rancāne no grupas "Tautumeitas" un Kristīne Pāže no grupas "Kautkaili". Grupas "Laika suns" līderim Arnim Račinskim un pārējiem dalībniekiem uz skatuves pievienojās arī hip-hopa mākslinieki Ozols un Mesa, kā arī iepriekš neplānoti – Fiņķis.

Koncerta programmā, kas ilga vairāk nekā divas stundas, skanēja gan grupas "Laika suns" jaunākā albuma dziesmas, gan iepriekšējo albumu populārākie skaņdarbi, tāpat tika skarts arī Račinska iepriekšējās grupas "Mofo" repertuārs, atgādinot par vairāk nekā 15 gadus seniem hitiem.

"Laika suns" pastāv kopš 2013. gada un sevi dēvē par "pilsētas rokgrupu". Grupas mūzika top, iedvesmu smeļoties kā šodienas lielpilsētu ritmos, tā arī ģitārmūzikas zelta laikmetos, "Imitācija" ir grupas trešais albums. Šobrīd grupā spēlē: Arnis Račinskis, Elvijs Pārpucis, Jānis Burmeisters un Kārlis Josts.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!