Pēc divām dienām Liepājā, košas saules apmirdzēts un bagātīgi apmeklēts, noslēdzies desmitais "Summer Sound" festivāls, portālu "Delfi" informēja rīkotāji. Šogad festivāls jau atkal ir izjutis apmeklētāju pieaugumu, par ko liecina izpārdotā telšu pilsētiņa, kemperu pilsētiņa, VIP biļetes un pārpildītā galvenā skatuve pludmalē. Piedāvājam atskatu uz festivāla otrās dienas spilgtākajiem mirkļiem.

Festivāla otrajā dienā uz lielās skatuves pludmalē kāpa lietuviešu Eirovīzijas rekordisti "The Roop", kuriem sekoja Ralfs Eilands, ansis, "Musiqq" un ugunīgi vakaru noslēdza Džons Ņūmens.

Visas dienas garumā apmeklētāji varēja baudīt gan krāšņus, gan emocionālus priekšnesumus no tādiem izpildītājiem kā "Citi Zēni", "Carnival Youth", rolands če, "Astro'n'out", KATŌ, ANNNA un citiem māksliniekiem.

Festivāls "Summer Sound" šogad notika jau desmito reizi un norisinās Liepājā, tas ir kļuvis par lielāko pludmales festivālu Baltijas valstīs, piedāvājot bagātīgu mūzikas un izklaižu programmu. 2019. gadā festivāls pulcēja 32 tūkstošus apmeklētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!