Martā sākumā tika izziņota lielākā daļa 10. jubilejas "Positivus" festivāla programmas. Mūzikas mīļotāju iecienītā pasākuma gaidās portāls "Delfi" sadarbībā ar "360TV" piedāvā tuvāk iepazīties ar māksliniekiem, kas šovasar viesosies Salacgrīvā.

Dejojoši aizrautīgais kolektīvs "Hot Chip" ir viens no jestrākajiem piedāvājumiem šā gada "Positivus" festivāla grupu sarakstā. Tīrs un nesamaitāts prieks ir tas, kas pavada šo elektronisko mūziku. Dejos visi, arī dzērienu tirgotāji un, iespējams, pat apsargi!

Grupa dibināta 2000. gadā Londonā. 16 pastāvēšanas gadu laikā "Hot Chip" izdevusi sešus studijas albumus, jaunākais – "Why Make Sense" – iznāca 2015. gadā.

"Hot Chip" bieži dēvēta par vienu no inovatīvākajām deju mūzikas apvienībām pēdējā divdesmitgadē, kas spējusi apvienot indie un deju mūziku.

"Positivus" festivāls ir Baltijā lielākais mūzikas un mākslas festivāls, kas ik gadu jūlija vidū notiek Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls notika 2007. gadā. Šogad festivāls notiek no 15. līdz 17. jūlijam.

2016. gada "Positivus" festivāla programma:

Ellie Goulding, "M83", Iggy Pop, "Years & Years", "Hot Chip", John Newman, "Air", "Wolf Alice", Grimes, Richard Hawley, "Mercury Rev", Charles Bradley, "Oh Wonder", Seinabo Sey, C Duncan, "Ho99o9", San Fermin, "Cigaretts After Sex", "Arthur Beatrice", "The Japanese House", "Postaal", "Choir of Young Believers", Alise Joste, Ozols, "Dzelzs vilks", "Carnival Youth", "Mielavs un Pārcēlāji", "Skyforger".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!