Foto: Publicitātes foto

Ar vērienīgu koncertu Latvijas 1. Rokkafejnīcā 27. maijā sava jaunākā albuma "Stars" popularizēšanas turneju noslēgs pašmāju rokgrupa "Indygo". Albums, kurā pirmo reizi grupas pastāvēšanas vesture atrodamas dziesmas tikai latviešu valodā, kas digitāli iznāca jau 2015. gada vasarā.

Koncertā grupa "Indygo" spēlēs dziesmas no jaunā albuma, bet grupas fani varēs dzirdēt arī pa kādai kompozīcijai no iepriekšējiem albumiem. Pirms un pēc koncerta būs pieejami arī "Indygo" t-krekli un visi līdz šim izdotie albumi.

"Stars" ir grupas trešais studijas albums. Pie tā muzikālā materiāla "Indygo" puiši strādāja muzikāli radošajā nometnē Rojā, precīzāk – Žocenes meža vidū, lai būtu pēc iespējas tālāk no ikdienas darbiem un nedarbiem. Albums jau izpelnījies no vairākiem Latvijas muzikālās scēnas pārstāvjiem un kritiķiem.

2015 gada decembrī "Indygo" veica vērienīgu projektu "Indygo Unplugged". Norises vieta bija "Koka Rīga", kurā grupa bija uzbūvējusi pati savu skatuvi un, pieaicinot mūziķus no dažādiem kolektīviem, tai skaitā "Sinfonietta Rīga", "Melo- M", "Oranžās brīvdienas" uc., ierakstīja, kā arī nofilmēja savas kompozīcijas unikālās, pieklusinātās versijās.

Šobrīd grupa ir jau pabeigusi audio apstrādi ierakstam un "Indygo uplugged" būs pieejams tuvākajā laikā. Koncerts DVD formātā būs 2016. gada nogalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!