Foto: DELFI
Šo sestdien, 29. septembrī, ar savu pirmo solokoncertu Tallinas ”Rock Cafe” uzstāsies latviešu grupa ”Instrumenti”, portālu ”Delfi” informē grupas menedžements.

Koncerts Tallinā paredzēts kā ”Instrumentu” noslēdzošais albuma ”TRU” koncertu cikla priekšnesums, kas pēc pagājušā gada nogales koncertiem Latvijā šovasar turpinājās Zviedrijā un dažādos Eiropas festivālos, to skaitā Slovākijas ”Rock For People”, Čehijas ”Wilsonic”, Polijas ”Heineken Open'er” un citos festivālos.

Biļetes uz ”Rock Cafe” koncertu pieejamas arī ”Biļešu servisa” kasēs.

Kā īpašais viesis koncertam Tallinā aicināts lietuviešu indie-folkmūziķis Markas Palubenka, ar kuru ”Instrumentu”
mūziķi iepazinās pirms pāris nedēļām notikušajā festivālā ”Vilnius Music Week”.

””Instrumenti” ir viens no labākajiem un interesantākajiem mūzikas projektiem, ko esmu redzējis pēdējo gadu laikā. Viņi ir krietni interesantāki un daudz talantīgāki par jebkuru no jaunajām britu grupām,” pēc ”Vilnius Music Week” laikrakstam ”Lietuvas Rytas” atzinis kādreizējais grupas ”Pink Floyd” menedžeris Pīters Dženers.

Dienu pirms koncerta ”Instrumenti” Tallinā prezentēja savu pirmo koncertierakstu DVD formātā ”TRU LIVE 2011”. DVD iekļauta arī 25 minūšu dokumentālā filma par koncerta tapšanu – tajā ietvertas intervijas gan ar grupas mūziķiem Shipsi un Reynsi, gan arī video projekciju veidotājiem un citiem koncerta tapšanā iesaistītajiem.

Foto: Grupas 'Instrumenti' koncerta 'Arēnā Rīga'

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!