Foto: LETA
Jauniešu koris "Balsis" un tā vadītājs Ints Teterovskis jūlija otrās nedēļas nogalē atsāks klātienes publiskos koncertus - Upītē, Baltinavā un Limbažos.

Kā informēja Teterovskis, 11. jūlijā pulksten 20.00 koncerts notiks pie Upītes Tautas nama. Muzicēt pirmo reizi šajā vietā koris izvēlējies, sekojot savu dziedātāju dzimtajām vietām. Par Ziemeļlatgales pērli dēvētā Upīte ir 250 kilometru attālumā no Rīgas un ir spilgta kultūras notikumu radītāja.

12. jūlijā "Balsis" varēs dzirdēt īpašā dievkalpojumā Baltinavas Jaunavas Marijas Pasludināšanas Romas katoļu baznīcā – dievkalpojuma sākums 11.30, kora uzstāšanās pulksten 12.15.

12. jūlijā pulksten 18.00 koris kopā ar Limbažu pilsētu aicina uz koncertu Limbažu Sv. Jāņa baznīcā, atzīmējot dievnama 340. gadskārtu.

Kā raksta kora vadītājs, saturiski visi koncerti būs atšķirīgi, bet priekšplānā vienmēr ir latviešu autoru garīgā un laicīgā mūzika.

Arī augustā "Balsis" būs dzirdamas daudzviet – 23. augustā Īlē un no 27. līdz 30. augustam kopā 10 koncertos Lielupes krastos tradicionālajā kora plostu braucienā. Lielupē "Balsis" būs dzirdamas no Bauskas līdz Jelgavai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!