Foto: Publicitātes foto

Vasaras koncertciklā "Liepaja Lake Music" 26. augustā pulksten 21.00 Liepājas ezerā uz peldošās skatuves ar fanka, regeja, svinga un soula mūzikas piepildītu koncertprogrammu kāps Ralfs Eilands un "Liepaja Music Orchestra" Jāņa Ivuškāna vadībā.

Trešdienas vakara programmā Liepājas ezerā skanēs fanka, regeja, svinga un soula mūzikas zelta repertuāra skaņdarbus, kas iespiedušies klausītāju mīļāko dziesmu listēs, ir viegli atpazīstami un pieprasīti, tostarp kompozīcijas no Džeimsa Brauna, Boba Mārlija, Pola Saimona, Reja Čārzla, Reja Hendersona, Semija Nestiko un citu autoru repertuāra.

26. augusta koncerts būs priekšpēdējais no šovasar gaidāmajiem "Liepaja Lake Music" koncertiem brīvā dabā, Liepājas ezerā. Neskatoties uz kultūras pasākumu ierobežojošajiem noteikumiem, šis koncertcikls ir viens no retajiem, kas 2020. gada vasaras ietvaros nodrošina nepārtrauktu kultūras pasākumu piedāvājumu klausītajiem un sniedz iespēju mūziķiem uzstāties dzīvajā.

Līdzšinēji aizvadītas jau sešas cikla programmas, piedaloties tādiem Latvijā atpazīstamiem mūziķiem un grupām kā Mārcim Auziņam, Vestardam Šimkum, Aminatai, grupām "Keksi" un "Saldās sejas". "Liepaja Lake Music" kulminācija gaidāma 2020. gada 30. augustā ar grupas "Latvian Blues Band" uzstāšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!