Foto: Reuters/Scanpix

VSIA "Liepājas Simfoniskais orķestris" (LSO) izsludina pieteikšanos uz trīs vakantām vietām - I vijoļu grupas koncertmeistara vietnieka vietu uz pilnu slodzi un uz divām I vijoļu grupas stīgu instrumentu tutti mūziķa vietām (vienu uz nenoteiktu, otru uz noteiktu laiku).

Lai piedalītos konkursā, pretendentiem līdz š.g. 7 .aprīlim (pasta zīmogs) jāiesūta pieteikuma anketa, CV, kā arī izglītību apliecinoša dokumentu kopijas.

Dokumentus sūtīt VSIA "Liepājas Simfoniskais orķestris" Graudu iela 50, Liepāja, LV - 3401 vai uz e-pasta adresi info@lso.lv. Par iekļaušanu vai neiekļaušanu konkursa pretendentu sarakstā LSO paziņos uz pretendenta norādīto kontaktadresi līdz 14. aprīlim.

Konkurss norisināsies divās kārtās - pirmajā kārtā pretendenti spēlē obligātos skaņdarbus, otrajā - atskaņo fragmentus no simfoniskiem skaņdarbiem.

Konkursa nolikumi, pieteikuma anketa un II daļas programma un nošu materiāli atrodami orķestra mājaslapā. Neskaidrību gadījumā iespējams zvanīt - t. 63489272 vai rakstīt - info@lso.lv.

Liepājas Simfoniskais orķestris ir viens no vecākajiem orķestriem Baltijas valstīs, kura pirmsākumi meklējami 19. gadsimtā. Orķestris 2006. gadā saņēma Lielo Mūzikas balvu, kā arī vairākas reizes savā īpašumā ieguvis Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvu. Sākot ar 2010 .gadu, LSO ir ieguvis valsts orķestra statusu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!