Foto: Publicitātes foto

Arī šovasar Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē norisināsies mūzikas festivāls "Live Fest", šoreiz uz Latviju aicinot grupu "The Animals and Friends" (60. gados popoulārās grupas "The Animals" reinkarnācija), portālu "Delfi" informē festivāla organziatori aģentūra "Live Fest".

"The Animals and Friends" festivāla izpildīs savas slavenākās dziesmas, kā "The House of the Rising Sun", "We Gotta Get out of This Place", "It's My Life", "Don't Let Me Be Misunderstood" un citas.

Grupa "The Animals and Friends" piedzīvojusi ne tikai vairākkārtējas nosaukuma un sastāva izmaiņas, kas nesušas arī variācijas mūzikas stilos, bet arī grupas izjukšanu un tās atkārtotu apvienošanos. Grupas repertuārā bijuši gan blūza, gan roka, gan popa hiti, kas nesuši grupai atpazīstamību un atzinību vairākās pasaules malās. Neskatoties uz lielajiem panākumiem, līdz 1992. gadam grupa vairākkārtēji saskārās ar finansiālām problēmām, kas arī bija grupas vairākkārtējas izjukšanas cēlonis. Pēdējo 20 gadu laikā grupā vien mainījušies pāris dalībnieki. Kopumā grupai izdoti 12 albumi.

"Live Fest" Dzintaros norisināsies otro reizi un kā sola organizatori, vairāku dienu garumā būs iespējams dzirdēt un redzēt vairākus pasaulē labi zināmus un Latvijā vēl nebijušus māksliniekus, kā arī pašmāju zvaigznes - "Remix", "Linga", ģitāristu Vjačeslavu Matrohinu ar grupu "Matrohin's Master Band", Hariju Zariņu, "Zig Zag" un "Satellites LV".

Pērn festivālā "Live Fest" piedalījās leģendārā britu rokgrupa "Mafred Mann's Earth Band", kas festivālā atzīmēja savu estrādes karjeras 40. gadadienu.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz "Live Fest 2013" festivālu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!