Foto: Valdis Kauliņš

Tuvojoties apaļai 60 gadu jubilejai un tai veltītajam koncertam Liepājas Olimpiskajā centrā, grupas "Līvi" ilggadējais līderis un dziesmu autors Ainars Virga laidis klajā jaunu, autobiogrāfisku dziesmu "Vēl vienu reiz’".

Dziesmas vārdu autors Guntars Račs, kurš saka: "Ar Ainaru kopā esam sarakstījuši "Ozolam", "Kādā brīnišķa dienā", "Es karājos tavā bizē", "Zelta sirds" un vēl vairākus desmitus dziesmu, pārsvarā nopietnas un līviski smagnējas. Šoreiz nolēmām, ka laiks mazliet paspēlēties un uzrakstīt kaut ko izklaidējošu, bet tai pat laikā nedaudz filozofisku. Kā būtu, ja Dievs mums dotu iespēju dzīvot vēlreiz? Vai mēs atkārtotu vecās kļūdas, vai darītu visu pilnīgi citādāk? Ainars dzied, ka daudzas lietas nemainītu, bet pats galvenais, ka dzīvojot otrreiz, jau uzreiz zinātu, kur meklēt īstu mīlestību."

Dziesmas ierakstu, sadarbībā ar producentiem Gati Gaujenieku un Gintu Stankeviču, producēja pats Ainars Virga. Ierakstā piedalījās arī trio "Oranžās meitenes" dziedātājas Inta Gudovska, Anita Levša un Olga Stupiņa. Arī dziesmas teksta video veidoja pats Ainars Virga sadarbībā ar "ĪZĪ Media".

Jau vēstīts, ka Ainara Virgas lielkoncertā Liepājā, kuram dots nosaukums "Liepājniex", piedalīsies grupas "Līvi" dalībnieki, kā arī īpašie viesi – reti kopā muzicējošā grupa "Liepājas brāļi", kā arī viesmūziķi Olga Rajecka, Tomass Kleins, Modris Šterns, Uldis Marhilevičs, "Stiprās sievas", Durbes kamerkoris un daudzi citi. Pasākumu vadīs latviešu karaoke un motociklu pavēlnieks Frīdis.

Koncerts "Liepājniex" izskanēs arī vasarā – 22. jūlijā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!