Piektdien, 2. jūnijā, pie klausītājiem nonāk repera Gacho jaunākais skaņdarbs ar simbolisku nosaukumu "25", kas aizved klausītāju uz mūziķa karjeras pašu sākumu.

Līdz ar dziesmu pie klausītājiem nonāk dziesmas video, kā retrospekcija uz mūziķa Gata Irbes muzikālās karjeras attīstību 25 gadu laikā, portālu "Delfi" informē mūziķa pārstāvji no "Warner Music Latvia".

"Šis man ir ļoti īpašs gads, jo būs aizritējuši jau 25 gadi, kopš es muzicēju," stāsta Gatis Irbe.

"Tāpēc izvēlējāmies šo savā veidā atzīmēt ar lielāko notikumu, kādu esam jebkad rīkojuši – uz Latvijas lielākās un tik īpašās skatuves – Mežaparka Lielajā estrādē. Šo gadu laikā ir daudz kas mainījies un pārveidojies - gan paaudzes, kuras apmeklē manus koncertus, gan pats esmu daudz eksperimentējis ar žanriem un tematiem, par kuriem runāju. Un šī būs tā unikālā reize, kad mēs to visu apvienosim," stāsta mūziķis.

Jau ziņots, ka 19. augustā, Mežaparka Lielajā estrādē notiks mūzikas projektu Mesa un Gacho lielkoncerts, kas iezīmēs mūziķa Gata Irbes 25 gadus ilgo darbu uz skatuves.

Šī būs pirmā reize, kad abi mūzikas projekti – Mesa un Gacho, būs redzami un klausāmi līdzdarbojoties un papildinot vienam otru uz vienas skatuves – viena koncerta ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!