Latviešu hip-hopa izpildītājs Edavārdi pēc četru gadu pārtraukuma izdevis jaunu solo albumu "Ekosistēmas".

Kā informē mūziķa menedžments, līdz ar jauno albumu mākslinieks parādīsies jaunā veidolā – ar jaunu vizuālo identitāti, atjaunotu mājaslapu un apģērbu līniju, kas radīta par godu jaunajam albumam.

Par "Ekosistēmas" albuma ierakstu un skaņas apstrādi rūpējies rolands če, studijā "Full Clip", kā arī darbs pie albuma norisinājās studijā "DDA" un pie repera anša Berģos. "Šajā albumā katra dziesma ir kā atsevišķa "ekosistēma", kura var pastāvēt gan atsevišķi, gan kopā, veidojot veselu pasauli. Autors jaunajā albumā mēģina ietvert dažādo – "Ekosistēmās" ir gan humors, gan klasiski "reprezenti", gan dziesmas, kas liek aizdomāties," par albumu raksta mūziķa pārstāvji.

"Viedojot "Ekosistēmas", es gribēju radīt albumu un dziesmas, kuras klausītāju ausīs varētu skanēt ilgāk par pāris mēnešiem. Es nevaru sagaidīt, kad varēšu izpildīt šos skaņdarbus koncertos, lai sajustu klausītāju enerģiju un atgriezenisko saiti. Pāris draugu, kuri dzirdēja "Ekosistēmas" pirms izdošanas teica, ka šis ir mans labākais albums. Ceru, ka tas izturēs plašākas publikas un laika pārbaudi," par paveikto darbu saka autors.

Albuma īpašie viesi ir reperis ansis un dziedātājs Ralfs Eilands. "Ekosistēmu" vizuālo noformējumu veidojusi Terēze Strādniece.

"Ekosistēmās" ar elektrisko ģitāru piedalījās arī Elvijs Grafcovs no "Very Cool People", bet basu dziesmā "Tagad un šeit" iespēlējis Toms Kursītis.

Albums ir pieejama visos lielākajos straumēšanas servisos, kā arī CD formātā.

Līdz ar jaunā albuma izdošanu, ir atjaunota izpildītāja mājaslapa, kurā no 28. maija var iegādāties Edavārdi "Ekosistēmu" apģērbu līniju, "Ekosistēmas" CD formātā, kā arī par godu šim īpašajam notikumam pirmo reizi desmit gadu laikā atkal ir pieejami leģendārie "Es tusēju" krekli. Edavārdi mājaslapā tagad arī ir iespēja noklausīties visus albumus, kuri pēdējos gados nav nekur bijuši pieejami, dodot iespēju izsekot autora izaugsmei, sākot ar 2007. gada debijas albumu "Ej ellē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!