Grupa "Prāta vētra", Rīgas gospelkoris un stīgu stīgu kvartets "Juno" īpaši starptautiskajam labdarības koncertam "Save Ukraine - #StopWar" ukraiņu valodā ierakstījuši sirsnīgo Dziesmu svētku hitu "Mana dziesma" - "Моя пісня".

Dziesma pirmo reizi izskanēja koncertā "Save Ukraine - #StopWar", kas 27. marta vakarā notiek Varšavā, pulcējot mūzikas zvaigznes no visas pasaules. Tajā pašā vakarā "Моя пісня" publicēta arī "Prāta vētras" sociālo tīklu kontos un "Youtube".

Dziesmas tekstu ukraiņu valodā radījis dzejnieks Sergijs Sedriks Lokšins (Sergii Sedrik Lokshyn), bet īpašo video veidojis ilggadējais "Prāta vētras" sabiedrotais Papa Chi ar komandu.
.
Ar Rīgas gospelkora un Lolitas Krūmiņas atbalstu "Моя пісня" vārdi un notis tagad ir pieejami ikvienam "Prāta vētras" mājaslapā.

"Mana dziesma" tika radīta 2005. gada skolēnu Dziesmu svētkiem, kā daļa no triloģijas – "Par mezgliem", "Gavilēt" un "Mana dziesma". Pēc saviļņojošā pirmatskaņojuma dziesma skanējusi arī nākamajos Dziesmu svētkos un īpašos brīžos, tai skaitā Valsts simtgades svinībās pie Brīvības pieminekļa 2018. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!