Foto: Kadrs no video
Latviešu elektroniskās mūzikas grupa "Bandmaster" publiskojusi video dziesmai "Get Live", kas tapis, sadarbojoties ar hiphopa grupas "Jurassic 5" dalībnieku Akil the MC.

"Es spēlējos ar ideju par noteikumiem un ierobežojumiem. Stāsts ir par pseidopasauli nezināmā vietā, nezināmā laikā, kur viss ir pakļauts ļoti stingriem noteikumiem. Viens no tiem ir tāds, ka brīvi krītoši mati ir aizliegti", stāsta jaunā videoklipa režisore Adriāna Roze.

"Sadarbība ar Adriānu sākās pērn, kad Andis uztaisīja instrumentālu motīvu viņas dokumentālajai īsfilmai "Rīgas kungi". Šis motīvs vēlāk pārtapa dziesmā "Us". Savukārt Adriāna ļoti veiksmīgi pielāgoja filmas kadrus dziesmas videoversijai, tādēļ mēs aicinājām viņu veidot video arī jaunajai dziesmai," atklāj "Bandmaster" dalībnieks DJ Rudd.

"Get Live" autori ir Zelma Jēgere, DJ Rudd, Andis Ansons un Akil the MC. Dziesma ierakstīta "Mute" studijā, to māsterēja Damiena Bolo studijā "Spectrum" Francijā. Videoklipa glavenais operators ir Gatis Grīnbergs, montāžas režisors – Andris Grants un horeogrāfe – Sintija Siliņa.

Šovakar, 14. jūlijā, "Bandmaster" uzstājas "Pieci.lv" jubilejā Kalnciema kvartālā, bet jau šīs nedēļas nogalē, 16. jūlijā, grupa kāps uz skatuves "Positivus" festivālā Salacgrīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!