"Dzelzs vilks" skatītājiem piedāvā videoklipu jaunākajam grupas singlam "Automātiskie atbildētāji".

Dziesma ir iekļauta pērn izdotajā grupas albumā "Perfekta rītdiena". Tās ierakstā grupa aicinājusi piedalīties dziedātāju Anitu Intaiti, ar kuru mūziķi sadarbojušies arī iepriekš.

"Katram no mums ir savs mīlestības stāsts, tomēr nevienu no mūsu stāstiem nav iespējams izstāstīt otrreiz - par spīti tam, ka tos mēdzam fiksēt fotogrāfijās, tetovējumos uz miesas un pases zīmogos. Varbūt par tiem var dziedāt – vislabāk, ja to var darīt kopā ar kādu skaistas balss īpašnieci. Mēs priecātos, ja mūsu dziesma kļūtu par liecinieci kādam no jūsu stāstiem," par dziesmu stāsta "Dzelzs vilka" solists Juris Kaukulis.

"Esmu patiesi pateicīga grupai, kas pilnībā uzticējās man un pacietīgi sagaidīja iznākumu, neiesaistoties filmēšanas procesā. "Dzelzs vilku" varu neviltoti saukt par savu mūža liktenīgo latviešu grupu, jo klausos viņu mūziku jau kopš deviņdesmito gadu beigām un jūtu, ka kopā augam, pilnveidojamies, un saikne kļūst arvien spēcīgāka. Astoņu filmēšanas dienu laikā izdzīvoju dažādas satikšanās, stāstus un iepazinos ar fantastiskiem cilvēkiem, kuri tagad veido daļu no maniem dzīves atmiņu mirkļiem un arīdzan piepilda šo video," stāsta video idejas autore, operatore un montāžas režisore Laura Rožkalne-Ozola.

No 6. februāra "Dzelzs vilks" dodas jaunā albuma "Perfekta rītdiena" koncertturnejā Latvijas pilsētās. Tās laikā grupa uzstāsies Liepājā (6. februārī), Jelgavā (12. februārī), Valmierā (13. februārī), Ventspilī (27. februārī) un Jēkabpilī (18. martā), kā arī 19. februārī - tūres centrālajā koncertā Rīgā, Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā.

Koncertu biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes", "Biļešu servisa" un "Ticketshop" kasēs, bet koncerta dienā - notikumu vietās. Uz Rīgas koncertu šobrīd pieejams tikai ierobežots skaits papildbiļešu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!