Ritma apvienība "Pulsa efekts / Pulse Effect" vasaras saulgriežu laikā publicējusi jaunu skaņdarbu "Spēka kods", kam tapis arī jaudīgs un enerģisks videoklips.

Par jauno dziesmu savā "Facebook" kontā grupas dalībnieki raksta šādi: "Kad viedajie nomet važas un dodas pretim gaismai, spēka virpulis parauj līdzi visus. Kaut rokas ilgi bijušas sasietas un acīs tumsa vīdējusi, tam garam vairs nebūs ilgāk nīkt. Mosties saulei, atvērties gaismai, piecelties jaunajā, kas vairs nekad nebūs tāds kā līdz šim."

Kā vēsta grupas dalībnieki, kompozīcija un video klips sevī iemieso rītu pēc garas un tumšas nakts: "Ir laiks, kad atkal drīkstam uzstāties, kas sakrīt ar dabas gaišāko laiku- Saulgriežiem [Saulstāvjiem]. Ir skaidrs, ka šī pēdējo mēnešu pieredze ir nesusi līdzi jaunas vēsmas un mēs esam nonākuši kārtējā sākumpunktā. "Spēka kods" aicina atvērt acis un sevi jaunai pieredzei un gaismai, paņemot līdzi no pagātnes labāko, bet atmetot lieko."

Klipā redzami "Pulsa efekts" dalībnieki, kā arī dejotāja Santa Maļinovska.

Skaņdarba autors ir Dzintars Vīksna. Videoklips filmēts dažādās Latvijas vietās, izmantojot tikai dronu. Tā režisore - Rebeka Gaisa-Viksna.

"Pulsa efekts" ir ritma grupa, kas darbojas jau vairāk nekā 10 gadu. Apvienības perfomancēs tiek izmantotas ne tikai klasiskās perkusijas un bungas, bet arī uguns, LED un UV gaismas, ledus, smiltis, ūdens, kā arī visdažādākie priekšmeti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!