Dziedātājs Kriss Noa (Chris Noah) 11. jūnijā publicē videoklipu dziesmai "The Line", kura jau ir ieguvusi Latvijas radiostaciju atzinību un gada sākumā nokļuva to rotācijās un sasniedza 14. vietu kopējā Latvijas radiostaciju visvairāk atskaņoto dziesmu topā, portālu "Delfi" informē mūziķa pārstāvji.

Videoklips filmēts Rīgā un to veidojuši Pēteris Vīksna un Ieva Aleksa. Kā stāsta Kriss Noa: "Klipa filmēšanas process izvērtās saraustīts, ņemot vērā Covid-19 situāciju pasaulē, nācās daudz ko pārcelt, pārplānot taču galu galā esam ļoti apmierināti ar iznākumu. Manuprāt, video ļoti labi atspoguļo dziesmas galveno domu, ka ne vienmēr vides, apkārtējo cilvēku un citu apstākļu maiņa nozīmē to, ka neatgriezīsimie atpakaļ pie vecā sentimenta. Klips filmēts Rīgā un demonstrē arī dažādo pilsētvidi - kadros redzamas gan lielai daļai pazīstamas vietas, gan arī tādas, kuras ir noslēptas Rīgas mikrorajonos."

Videoklips šodien skatītāju un klausītāju vērtējumam tiek nodots arī caur citu valstu medijiem.

Piemēram, Vācijā tā pirmizrāde ir mūzikas blogā "Musikblog" , savukārt Igaunijā – mediju organizācijas "Sky" Interneta portālā.

Vasaras izskaņā gaidāma mini albuma "Distance" Delux versija, savukārt 26. septembrī joprojām tiek plānots Krisa Noa karjerā vērienīgākais koncerts koncertzālē "Palladium", uz kuru biļetes pieejamas "Biļešu servisa" kasēs.

"The Line" video klajā nāk ierakstu kompāniju "Made in Baltics"/"Sony Music Entertainment" paspārnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!