Foto: Publicitātes foto

Reinis Jaunais, kurš līdz šim vairāk pazīstams kā instrumentālās mūzikas autors, publicējis video dziesmai ''Ir un nav'', "Delfi" informē mūziķa pārstāvji.

Ar video filmēšanu saistīts piedzīvojums, kuru mūziķis apraksta šādi: "Video filmēts Itālijā mūsu pavasara Eiropas koncerttūres laikā. Pēc filmēšanas gājām atpakaļ uz busiņu, kas uz teju pusgadu kļuva par mūsu mājām. Kad ieradāmies stāvvietā, pārsteigti ieraudzījām, ka busiņam bija izdauzīts sāna stikls. Mūsu prombūtnes laikā tajā nelūgti viesojās zaglis. Laimīgas sakritības rezultātā nekas baigi dārgs netika nozagts, jo datoriem bija uzmesta virsū netīrā veļa, bet mūzikas instrumentus bijām paslēpuši. Zagli laikam kaut kas gaišajā dienas laikā laimīgi bija iztraucējis. Taču koncerttūri nācās turpināt bez sānstikla." Reiņa Jaunā tūre turpinājās arī rudenī, bet ziemas mēnešos viņš sniedza koncertus Jaunzēlandē, Austrālijā un Lielbritānijā.
Dziesma "Ir un nav" ir pirmais singls no Reiņa Jaunā drīzumā gaidāmā albuma "Vārdi", ko plānots publicēt šopavasar. Dziesmas skaņu apstrādi veicis Kaspars Bārbals studijā "Lauska"; ar čella skaņām un vokālu to papildinājusi Erna Daugaviete; dziesmas vārdu autore ir Nora Jakovela. Video filmējusi un montējusi Laima Jaunā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!