Alternatīvā roka grupa "Cellar Cat" 2. aprīlī prezentējusi klipu savam jaunajam singlam "Battle Cry", portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

"Cellar Cat" sastāvā ir pieci mūziķi, kuri spēlē mūsdienīgu indie un alternatīvo roku. Grupas mūzika salīdzināta ar tādu mākslinieku kā "Coldplay", "The 1975" un "Prāta vētra" daiļradi.

"Mēs vienmēr atrodamies skaņas meklējumos, gribam, lai mūsu mūzika būtu interesanta un teksti iedvesmotu klausītājus. Šī dziesma ir par to, ka cilvēks iet uz priekšu, neskatoties uz ķibelēm un neizdevušos mīlestību, atrodot spēkus pašā sevī. Cerams, ka mēs visi spēsim to izdarīt arī šajos grūtajos laikos," saka "Cellar Cat" līderis un vokālists Aleksandrs Čornijs.

Klips dziesmai tika nofilmēts pludmalē netālu no Ragaciema. Gan dziesmas ierakstu, gan pašu video grupas dalībnieki taisīja saviem spēkiem.

Grupa "Cellar Cat" klausītājiem zināma kopš 2017. gada, kad iznāca tās pirmais mūzikas video dziesmai "Spilling Blood". 2018. gadā grupa uzvarēja Latvijas Universitātes un Radio NABA jauno grupu konkursā "Hadrons".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!