Foto: Publicitātes foto

"Palladium" koncertzālē vēl šomēnes gaidāms jau otrais klubu mūzikas pasākums. 24. februārī ar DJ setu uzstāsies slavenākais Austrālijas elektroniskās mūzikas duets –"Pendulum", portālu "Delfi" informē "Positivus Music" pārstāvji.

Nakts programma pirmo reizi paralēli notiks divās zālēs un programmu papildinās arī dīdžeji no ASV, Somijas un Latvijas.

"Pendulum" jau vairākus gadus ir elektroniskās mūzikas pirmā lieluma zvaigznes. Radušies 2002. gadā, apvienojoties producentiem Robam Svairam un Garetam Makgrillenam ar jau popularitāti iekarojušo vietējo DJ Paul ‚Elhornet' Harding. Viņu individuālie talanti, kas balstījās uz prasmi producēt vai spēlēt drum'n'bass, breakbeat, hardcore, punk un metal, apvienoti grupā izrādījās neapturams spēks, kas drīz vien iekaroja drum'n'bass pasauli arī ārpus Austrālijas.

"Pendulum" pirmo reizi uz Rīgu brauc ne kā dzīvā grupa, bet ar savu DJ uzstāšanos. "Pendulum" uzstāšanās laikā skanēs gan Pendulum radītā mūzika, gan populāri deju hīti, ko radījuši citi mūziķi.

Pirms "Pendulum" "Palladium" deju zāli "uzkarsēs" DJ Muffler, somu drum'n'bass dīdžejs un producents, kas šobrīd vairāk dzīvo Londonā un Tallinā. Šajā deju vakarā arī varēs izbaudīt DJ Reefer - drum'n'bass dīdžeju no Sanfrancisko, ASV, kā arī vairākus pašmāju dīdžejus - Uppfade, Trashy Kid, Dubsisters, SairaM, Ai-va, E:91 un Ankri.

Biļetes uz "Pendulum" deju nakti koncertzālē "Palladium" sākot no 9. februāra nopērkamas "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena 11 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!