Foto: Publicitātes foto
Ar diviem koncertiem Dzintaru koncertzālē – 8. jūlijā pulksten 20:00 un 9. jūlijā pulksten 21:00 – vasaras koncertturneju atklās leģendārā grupa "Pērkons". Programma "Sapumpurots zars", kas šogad izskanējusi jau 18 pārpildītos koncertos visā Latvijā, pēc maza pārtraukuma atkal nāks pie klausītājiem, šoreiz – brīvdabas estrādēs, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

8. jūnija koncerts būs īpaša labdarības akcija, kuras mērķis – sniegt atbalstu tiem Jūrmalā dzīvojošajiem bērniem, kurus skārusi neizārstējama slimība – cerebrālā trieka.

"Itin visiem veselības grūtībās nonākušajiem cilvēkiem – kā lielajiem, tā mazajiem – svarīgākais ir apziņa, ka viņi savās grūtībās nav vieni: apkārtējo atbalsts un mīlestība ir ļoti svarīgi! Galvenais – caur tuvību just cilvēcisku prieku," uzsver dziedātāja Ieva Akuratere, kura kopā ar "Pērkona" kolēģiem ir bieža viešņa visdažādākajos labdarības koncertos.

Programma "Sapumpurots zars", kurā iekļautas visu laiku labākās "Pērkona" dziesmas, ir grupas dalībnieku dāvana ne tikai saviem faniem visā Latvijā, bet arī pašiem sev: proti, 55. dzimšanas dienu šogad svin Ieva Akuratere, Juris Kulakovs un Leons Sējāns, bet dziedātājam Raimondam Bartaševicam šajā Čūskas gadā apritēs 60! Bez zīmīgiem gadskaitļiem neiztiek arī Juris Sējāns un Ikars Ruņģis: Juris uz skatuves dažādos muzikālos projektos aizvadījis apaļus 45 gadus, bet Ikars svin 25 gadu jubileju, kopš sācis muzicēt "Pērkonā".

Pēc koncertiem Dzintaros programma "Sapumpurots zars" skanēs Durbes estrādē Tukumā (11. jūlijā), Jelgavas Uzvaras parkā (26. jūlijā), koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" Liepājā (2. augustā), bet grandiozais turnejas noslēgums notiks Ogres salā (22. augustā).

Biļetes uz visiem koncertiem jau nopērkamas "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!